Horecava 2024 stand 01.110

Het is weer tijd voor de Horecava 2024, eindelijk mogen we je weer ontvangen bij onze stand 01.110 op de Horecava in de RAI Amsterdam. Van 08-01-2024 tot en met 11-01-2024 heten wij je welkom bij onze stand. 

De afgelopen week zijn wij hard bezig geweest met de voorbereidingen van onze stand: 

Horecaoutlet.nl is onderdeel van HMDH en is meer dan een horeca en projectinrichter. Wij overvallen u niet met concepten, ideeën en musthaves…wij willen met u aan tafel. Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar het hoe en waarom. Wij luisteren naar uw enthousiaste verhalen en ideeën en plaatsen dan pas hier en daar een kanttekening…want inrichten is tenslotte ons vak!

Voor elk concept en voor elk budget hebben wij mogelijkheden en oplossingen. En met elk budget bedoelen wij ook echt élk budget. A1 locatie 3-sterrenrestaurant of cafetaria? Laat ons meedenken! Maar net zo goed voor een pop-up restaurant of de kroeg op de hoek hebben wij maatwerkoplossingen en vinden wij het oprecht leuk.

Waar staan wij? Stand 01.110

Laat alvast weten dat je komt

Laat alvast weten dat je komt via het onderstaande contactformulier, dit is niet verplicht maar zorgt er voor dat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op jouw bezoek!

Profiteer van onze speciale Horecava aanbieding!

Profiteer nu exclusief van onze Horecava aanbieding voor de Vince & Sebas Horecastoel. 

CODE: Horecava2024 voor 15,- euro korting op restaurantstoel Sebas & Vince

Winkelwagen
Scroll naar boven