Bezoek 400m2 Showroom

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 16:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Info@horecaoutlet.nl

Vorige slide
Volgende slide

Onze showroom

Ben je op zoek naar hoogwaardig en goedkoop meubilair voor jouw inrichting? Dan moet je zeker onze showroom bezoeken! Onze showroom is de perfecte plek om onze producten te zien, aan te raken en te zitten voordat je een aankoop doet.

Onze showroom biedt een grote selectie van tafels, stoelen, banken en barkrukken die aansluiten bij de laatste trends en ontwerpen. We hebben een breed scala aan stijlen, van modern tot klassiek, zodat er voor ieder interieur iets te vinden is. Bovendien zijn onze producten gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze gebouwd om tegen een stootje te kunnen, wat betekent dat ze jarenlang meegaan.

Onze medewerkers helpen graag bij het maken van een keuze en om je te adviseren over de beste oplossing voor jouw horecagelegenheid. We zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om ervoor te zorgen dat je eindresultaat precies is wat je verwacht.

Onze showroom is gratis te bezoeken en we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Dus, waar wacht je nog op? Kom ons horecameubilair bekijken! Wij staan klaar om je te verwelkomen.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven