Over ons

Horecaoutlet.nl is onderdeel van HMDH en is meer dan een horeca en projectinrichter. Onze visie is om tegen de scherpste prijs een kwalitatief zeer goed product te leveren. Wij overvallen u niet met concepten, ideeën en musthaves…wij willen met u aan tafel. Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar het hoe en waarom. Wij luisteren naar uw enthousiaste verhalen en ideeën en plaatsen dan pas hier en daar een kanttekening…want inrichten is tenslotte ons vak!

Voor elk concept en voor elk budget hebben wij mogelijkheden en oplossingen. En met elk budget bedoelen wij ook echt élk budget. A1 locatie 3-sterrenrestaurant of cafetaria? Laat ons meedenken! Maar net zo goed voor een pop-up restaurant of de kroeg op de hoek hebben wij maatwerkoplossingen en vinden wij het oprecht leuk.

Wij hebben een grote showroom in de Randstad waar je deze modellen kunt bekijken en uitproberen. Maar je kunt deze uiteraard ook in onze webshop bestellen. Alle prijzen zijn inclusief gratis bezorgen en je hebt altijd een zichttermijn van 35 dagen. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en via Klarna kun je bij ons veilig achteraf betalen.

Familiebedrijf

HMDH is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 30 jaar. Jacques & Jacqueline (eigenaren) reizen de hele wereld over om zelf mooie collecties te vinden en samen te stellen voor onze showroom en webwinkels. Jouw voordeel is dat wij alles op de voet volgen als het gaat om afwerkingsniveau, kwaliteit en gebruikte materialen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor elke order die er geplaatst wordt in onze webshop doneren wij 1 euro aan Philanthrophy Connections. Dit is een kleine organisatie in Thailand geleid en opgericht door Sallo. Wat doet hij met jouw/ons geld? Hele simpele dingen. Lees meer hierover op de pagina Ons goede doel. 

Het Team

Jacqueline (directie) – Administratie

 

 

Jacques (directie) – Verkoop

 

 

Sandro – Verkoop

Sandro@barkruk.nl

Duncan – Logistiek

 

 

Jordi – E-commerce / Webshop

Jordi@barkruk.nl

 

Marcin – Magazijn

 

Monique – All round
Winkelwagen
Scroll naar boven