Verzending

Je producten super snel binnen? Horecaoutlet.nl levert een groot deel van het assortiment binnen 2 werkdagen aan bij u thuis of aan het bedrijf! Bekijk bij het product de geschatte levertijd, wij houden dit nauwkeurig bij. Levertijden kunnen afwijken tijdens feestdagen en vakantie periodes. Horecaoutlet.nl verzend het product via DHL zakelijk.

Wij verzenden je bestelling gratis, heb je vragen of klachten over de levertijd of levering? Neem dan contact met ons op.

Info@horecaoutlet.nl

(0174) 384 939

Verzenden, hoe gaat dat in zijn werk?

Van bestelling tot bezorging bij je aan de deur, hoe gaat dat in zijn werk? 

Bij Horecaoulet.nl hebben wij zeer enthousiaste medewerkers die 5 dagen per week alle bestellingen inpakken en klaar maken voor verzending. 

Na het plaatsen van je bestelling komt de bestelling in ons systeem te staan, de bestelling wordt verwerkt. Voorraden worden aangepast en zo nodig direct bijbesteld. Als het bestelde product een voorraad product betreft zal er direct een label geprint worden voor onze collega Marcin. In het magazijn weet Marcin als geen ander de weg en heeft daarom jouw bestelling supersnel verzameld voor verzending! Het label met je verzendgegevens wordt zorgvuldig op de verpakking van het product geplakt en klaar gezet voor de bezorger. Elke werkdag komt er bij ons een bezorger / ophaler van DHL langs om alle pakketjes op te halen, deze pakketjes gaan allemaal naar het distributie centrum van DHL waarna deze worden gesorteerd op het juiste bezorggebied. Na het sorteren worden de pakketjes verdeeld onder de bezorgers van DHL. De bezorger gaat de weg op en zal je bestelling bij je afleveren. 

In sommige gevallen of bij grote bestellingen rijden wij zelf bezorgrondes door Nederland, je wordt altijd van te voren geïnformeerd als wij zelf je bestelling komen brengen.  

U ontvangt een email met daarin een trackingnummer van DHL zodat u de levering kunt volgen. DHL bezorgt op maandag t/m vrijdag tussen 8.00-18.00 uur, bent u door omstandigheden tijdens de eerste levering niet aanwezig dan zal de DHL koerier de volgende dag uw bestelling opnieuw aanbieden bij u. Na de 2e afleverpoging zal uw bestelling nog 7 dagen worden opgeslagen in het depot van DHL (uiteraard informeert de koerier u hierover middels een briefje in de bus) waar u kosteloos uw bestelling kunt afhalen.

Uiteraard is het mogelijk om een specifieke afleverdag aan te geven of uw bestelling op een ander adres af te laten leveren door DHL. Dit kunt u aangeven in uw bestelling en wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven